Flere års erfaring med fotografering af mennesker i miljø og portrætter

Velkommen til Skive fotograf til portrætter. Vi er professionelle fotografer og har flere års erfaring med fotografering af mennesker i miljø og portrætter. Vi laver næsten al slags fotografering, herunder billeder til dating, facebook, linkedin, jobansøgninger, visitkort, bryllup og meget mere. Vi i sikre jer en erfaren fotograf, der med glimt i øjet, sikrer jer teknisk flotte og spændende billeder, så ta et kig her på siden.

Portrætfotografering – Fotograf til portrætter

Kvalitet frem for alt

Vi mener, fotografering er en personlig ting, og vi vil gøre alt for, at i får de fotos, i drømmer om. Vi hjælper og guider jer selvfølgelig gennem hele fotograferingen. For os er vi ikke færdige før vores kunder er fuldt tilfredse med de billeder og den kvalitet vi har leveret til dem.

Portrætfotografering – Fotograf til portrætter

Fotograf til portrætter – Det gode portrætfoto er det hvor man indfanger personen bag portrættet. Den glød og personlighed man skal fange, som portrætfotograf kræver faktisk en del. Ikke kun af alt det tekniske, som kamera, lyssætning, baggrunde etc. Men også den dialog man indleder med den man skal fotografere.

Portrætfotografen skal faktisk evne en god portion psykologi for at åbne en person op og fange essensen af personen i et portrætbillede. Vi har mere end 10 års erfaring med kreative portrætter. Kontakt os uforpligtende og hør mere hvad vi kan levere af portrætter til dig.

Erhvervsfotografering Skive

Mangler i nye billeder til hjemmesiden? Trænger jeres portfolio til fornyelse? Uanset hvad, så er en ting sikker. Gode billeder virker og de sælger budskabet. Siden internettet er kommet, har der aldrig været brug for så mange fotos før som nu. I gamle dage var der x antal tryksager, der skulle bruges billeder til, og det var det.

Idag er der billeder på alt lige fra de store medier, til den private blogger, der skriver om sin hobby og passion. Vi har mere end 10 års erfaring med erhvervsfotografering og vi kender Herning erhvervsliv særdeles godt. Kontakt os, og lad os få en uforpligtende dialog om hvilke billeder vi kunne levere til jer.

Reklamefotografering

Et godt reklamefoto er et foto, der kan stå alene uden tekst og alligevel fortælle en god historie om enten en service eller et produkt. Når vi arbejder med reklamefotografering, så går vi altid efter at finde en historie og en god sammenhæng mellem jeres kundesegment og jeres det budskab i gerne vil ramme dem med.

Uanset om det er en smuk historie, der skal fortælles eller et produkt, der kan gøre det nemmere for mennesket i hverdagen, så fortjener i en kreativ sparring, der kan sætte jeres ideer og koncept i rammer. Vi tilbyder derfor en uforpligtende dialog med jer om de reklamebilleder i får brug for i jeres online markedsføringskampagner.

Bryllupsfotografering Midtjylland

Bryllupsbilleder handler om at bevare et af livets smukkeste minder. Bryllupsfotografering er noget af det mest hyggelige og samtidig det sværeste man kan lave, som fotograf. Det ansvar man har, som bryllupsfotograf er enorm stort. På den store dag, er der ofte et stramt program og en toastmaster, der skal have det hele til at gå op på dagen. Brudeparret har sjælden lang tid, til de officielle bryllupsportrætter.

Det betyder, man, som fotograf skal være forberedt og ikke mindst inspireret. Man skal kunne omstille sig, som bryllupsfotograf, da både vind og vejr samt lokation kan drille meget. Desuden er brudeparret ikke fotomodeller og derfor har de ingen erfaring med at posere foran kameraet. Derfor har fotografen et enormt ansvar for billederne bliver gode og brudeparret bliver tilfredse.

Læs mere: