Dating og profil foto der sender dig på en date

Ikke ret mange mennesker er klar over at et professionelle billeder til dating profil giver 10 gange så mange klik som et dårlige profilfoto. Hvis du overvejer at få lavet et profilfoto dating sider af dig selv, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved fra erfaringen, som fotografer igennem en årrække, hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet. Velkommen til din professionelle fotograf i Skive.

Gode billeder virker bare bedre

Gode billeder virker bare bedre

Dagligt “overrisles” vi med fotos i blade, fjernsynet og mange andre steder. Vi er blevet “garvede” til at kigge på fotos, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Vi kender Skive godt

Vi er fotografer i Skive og vi kender byen rigtigt godt, og lige præcis derfor kan vi levere fotos on-location fra mange forskellige spændende steder i Skive by, eller vi kan lave en flot og anerledes profil foto serie af dig via mobile lækre fotostudie hvor som helst i Skive.

Fotografering af dating og profil fotos

De gode lokationer giver de bedste fotos

At kende til de spændende lokationer, betyder klart en verden til forskel i de billeder du efterfølgende modtager. Fotografen ved hvor lyset er bedst, og hvor lokationen egner sig allerbedst til dating billeder og profil billeder i Skive.

Læs mere om emnet her

Fotografering af dating og profil fotos

Når i kontakter fotografen før jeres session omkring dating eller profil fotograferingen, tager vi en snak om valg af lokation i Skive eller om i ønsker vi kommer med vores mobil fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappeaf under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk.