Denne service er til dig, som har brug for hjælp til behandling af dine billeder. Det kan være nødvendigt at ændre størrelsen, fritlægge elementer, retouchere billederne eller andet.

Optimering af dine billeder er vigtigt for at sikre, at dine billeder er flotte og af høj kvalitet, så du kan tiltrække din målgruppes opmærksomhed. Slørede og uskarpe billeder er ikke inspirerende og kan ikke fange nogen’s interesse.

Vi sørger for at optimere dine billeder til den bedst mulige kvalitet og sørger for, at de bliver ensartede.

Billedredigering

Fotos til Facebook eller Instagram

Vi sikrer, at dine billeder på Facebook og Instagram altid viser din virksomhed fra sin bedste side. Når vi hjælper med fotos til sociale medieplatforme, justerer vi normalt størrelsen og billedkvaliteten og sørger for, at billederne er ensartede.

Hvis du ønsker andet gjort med billederne, hjælper vi også gerne med det – du skal bare fortælle os det.

Billeder til din hjemmeside eller blog

Billeder til din hjemmeside eller blog er vigtige. De er en af de første ting, besøgende lægger mærke til på din hjemmeside eller blog. Sørg derfor for, at billederne viser det bedste ved dine produkter og din virksomhed. Når vi hjælper dig med billeder til din hjemmeside eller blog, beskærer og komprimerer vi dem og sørger for bedre billedkvalitet.

Fritlægning af billeder

Vi tilbyder fritlægning af billeder, hvor vi adskiller motivet fra baggrunden, så du kan anvende det fritlæggede billede eller få det placeret i nye og attraktive omgivelser. Vi opdeler vores fritlægninger i tre sværhedsgrader: Let, Mellem og Svær, og priserne afhænger af sværhedsgraden for fritlægningen.

Billedredigering/billedbehandling er en del af vores arbejde, som inkluderer forlængelse af billeder, farvekorrektion, fjernelse af elementer, og samling af flere billeder.

Video til markedsføring

Videoer er et utroligt effektivt værktøj til markedsføring, da de kan fange din målgruppes opmærksomhed og formidle mange budskaber om din virksomhed og produkter.

Vi kan hjælpe dig med at sammensætte en video, der skaber opmærksomhed, uanset om du ønsker at bruge billeder eller små videoklip, som skal sammensættes til en længere video. Hvis du ønsker det, kan vi også tilføje en outro.

Skal vi hjælpe med at lave grafikken om til en vektorfil

Grafikken bliver lavet om til en vektorfil. Vi vil omdanne/retegne dit grafiske billede til en vektorgrafik. Ved brug af vektorgrafik vil du kunne opleve en tydelig forbedring af dit gamle billede, både hvad angår opløsning og udseende.

En vektoriseret fil tillader, at du kan forstørre dit billede til næsten enhver størrelse, uden at kvaliteten bliver forringet – det gælder både for bannerstørrelser og frimærkestørrelser.

læs mere: