Portrætfotografering på studie

Professionelle portrætopgaver bliver udført i vores eget fotostudie med studielys og et bredt udvalg af forskellige baggrunde.

Vi tager portrætter til medarbejderprofiler, virksomhedens hjemmesider, pressemateriale, Facebook, LinkedIn, dating sites, visitkort og meget mere.

Vi kan også tilbyde personaleportrætter i specielle versioner til firmaets intranet, websider eller presse.

Hvis det ønskes, kan der også inkluderes en make-up artist eller stylist til særlige portrætopgaver.

fotograf skive

Portrætfotografering på lokation

Vi tager portrætbilleder på lokation for både virksomheder og private. Fordelen ved at fotografere på location er, at baggrunden kan give karakter til portrætbillederne.

Lokationen kan være personens arbejdsplads eller private omgivelser, eller det kan være en særligt udvalgt lokation, der kan understrege personens identitet.

Vi udfører også portrætfotografering på fotostudie med forskellige baggrunde og studielys til både virksomheder og private.

Billederne kan bruges til medarbejderportrætter på virksomhedens profil, hjemmeside, pressemateriale, Facebook, LinkedIn, dating profil, visitkort og meget mere.

Portrætfotografering på lokation

Vi tilbyder produktfotografering

Vi tilbyder produktfotografering i vores studie i Skive. Vi tager professionelle billeder af alle typer produkter på forskellige baggrunde i vores eget studie.

Vi har 10 års erfaring inden for reklame- og produktfotografering og har arbejdet med mange forskellige opgaver.

Når I får taget billeder hos os, får I ubegrænset brugsret til billederne. I kan frit anvende dem til annoncer, reklamer, brochurer, magasiner, hjemmesider og meget mere.

produktfotografering

Fotografering af virksomheder i Skive

Fotografering af virksomheder i Skive og Jylland. Vi udfører professionelle fotooptagelser for firmaer, virksomheder og organisationer.

Optagelserne kan inkludere virksomhedens bygninger, produktion, medarbejdere og ledelse. Vi kan tage billeder indendørs, udendørs og fra luften.

Vi har stor erfaring med fotografering af virksomheder og har arbejdet med alle typer opgaver.

Som kunde hos os får I ubegrænset brugsret over de leverede optagelser, som frit kan bruges til annoncer, reklamer, brochurer, blade, magasiner, hjemmesider og meget mere.

Læs mere her: